Styrelsens färdigskrivna brev som påstods komma från Krister

Nedanstående brev författades av Enhets styrelse i dec. 2014, och de hotade honom med uteslutning om han inte skrev under det…
Alla personer som har förtroendeuppdrag (t ex styrelse, språkrör, valberedning och revisorer) är valda av partiets medlemmar på årsmötet. Att på detta sätt försöka avsätta ett valt språkrör är ingenting annat än en kupp mot partiet och dess medlemmar.
“Hej.
På grund av styrelsens beslut att utifrån Enhets värdegrund bygga en decentraliserad organisation, en så kallad kaordisk organisation, kommer jag av naturliga skäl att frånträda mitt förtroendeuppdrag som Språkrör.

Jag tackar för förtroendet jag haft och kommer att fundera på om jag vill vara drivande i min valkrets för att på så sätt stötta Enhet i valkampanjen som kommer att ske under första kvartalet 2015. Jag skall föra samtal med de övriga engagerade medlemmar i valkretsen så återkommer jag i den frågan.
Jag kommer samtidigt att frånträda alla mina officiella uppdrag inom Enhet som exempelvis kontaktperson, administratör på Facebook och annat. Men jag ser fram emot fortsatta diskussioner i politiska frågor, på Facebook och i riktiga livet.
Vänliga hälsningar,
Krister XXX”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + nitton =